Aanmelden en tarieven

Je belt op naar Saron (0541-353505) en geeft bij de receptie aan, hulp te willen ontvangen of je te willen oriënteren op hulp door een begeleider te willen spreken. Je wordt in principe nog dezelfde dag (tijdens werkdagen) teruggebeld.

Vervolgens zul je voor dit arrangement een zorgplan opgestuurd krijgen (per e-mail of post) om in te vullen. Als het zorgplan door ons is ontvangen, wordt er contact met je opgenomen en maken we een afspraak voor een intakegesprek. N.a.v. dit gesprek wordt er gekeken worden of en wanneer je in aanmerking komt voor een woonbegeleidingstraject op Saron.

Voordat mensen bij ons in Woonbegeleiding komen, kijken we altijd eerst of er niet begonnen moet worden met een Pastoraal Therapeutisch zorgtraject, om te werken aan bepaalde psychosociale problematiek.

Tarief

Op de tarievenlijst is te zien wat deze zorg kost. In de regel wordt de zorg voor woonbegeleiding gefinancierd vanuit de WMO / WLZ. Als hier vragen over zijn kan er contact opgenomen worden met Paul Baars: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Steun Saron en bezoek de website van Vrienden van Saron. 

logo-vriendenvansaron

Keurmerk christelijke zorg small

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pastoraal Centrum Saron
captcha 

Hulp nodig?

U ziet het even niet meer zitten. Uw werk of gezin worden u teveel en u bent naarstig op zoek naar rust. Saron kan hulp bieden. Ontdek hoe...

Ontstaan Saron

Saron verleend al sinds 1970 pastorale hulp in verschillende vormen. Ds. De Jong kocht ruim 45 jaar geleden een boerderij en Lees verder...