Begeleid Zelfstandig Wonen Arrangement (BZW)

Buiten het terrein van het Pastoraal Centrum Saron, in onder meer Oldenzaal, Rijssen, Beuningen en Epe staan huizen voor begeleid wonen. In deze huizen wonen gemengde groepen (dus zowel mannen als vrouwen). Samen zorgen zij voor de huishouding, koken om beurten en eten samen. Wekelijks is er een groepsprek, dat we het huisoverleg noemen. We vinden het belangrijk dat de bewoners dagbesteding of werk hebben. Ook heeft iedere bewoner een vaste, persoonlijk begeleider.

Wanneer je er interesse in hebt om in een van onze huizen te gaan wonen, dan kijken we goed in welke groep je het beste past. We willen graag dat je je thuis zult voelen! Daarom kijken we naar een goede balans tussen mannen en vrouwen, letten we op je leeftijd en kijken we naar welke problemen je hebt.

Termijn

Waneer je naar een van onze huizen verhuist, dan doe je dat voor een langere tijd. De verblijfsperiode is dan ook vaak meerdere jaren. Er geldt geen eindtermijn.

 

Meer informatie kan u vinden op onze website: https://www.saronbegeleidwonen.nl/.

Steun Saron en bezoek de website van Vrienden van Saron. 

logo-vriendenvansaron

Keurmerk christelijke zorg small

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pastoraal Centrum Saron
captcha 

Hulp nodig?

U ziet het even niet meer zitten. Uw werk of gezin worden u teveel en u bent naarstig op zoek naar rust. Saron kan hulp bieden. Ontdek hoe...

Ontstaan Saron

Saron verleend al sinds 1970 pastorale hulp in verschillende vormen. Ds. De Jong kocht ruim 45 jaar geleden een boerderij en Lees verder...