Interne Woonbegeleiding Arrangement (IWB)

In het gebouw Shalom kun je begeleid wonenOp het terrein van het Pastoraal Centrum Saron zijn woonplekken beschikbaar voor intern begeleid wonen. Dit kan in de gebouwen genaamd Shalom en Lechaim. Bij intern begeleid wonen is er 24-uurs zorg beschikbaar.

Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor intern begeleid wonen. Wanneer je hier voor kiest, dan voer je je eigen huishouding. Er is de mogelijkheid om met meerdere mensen samen te eten en om de beurt te koken. Zo leer je nieuwe sociale en praktische vaardigheden. Bij de interne woonbegeleiding horen 5 dagdelen dagbesteding. Daarnaast heeft iedereen die intern begeleid woont een sociaal pedagogisch werker als persoonlijk begeleider. Hij of zij voert gesprekken, helpt met het aanbrengen van structuur en kan je ondersteunen bij praktische taken.

Termijn

De duur van deze woonvorm varieert, maar is altijd voor de langere termijn. Vaak duurt een traject één of meerdere jaren. Er is geen eindtermijn of maximale duur van een traject.

 

Meer informatie kan u vinden op onze website: https://www.saronbegeleidwonen.nl/.

Steun Saron en bezoek de website van Vrienden van Saron. 

logo-vriendenvansaron

Keurmerk christelijke zorg small

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pastoraal Centrum Saron
captcha 

Hulp nodig?

U ziet het even niet meer zitten. Uw werk of gezin worden u teveel en u bent naarstig op zoek naar rust. Saron kan hulp bieden. Ontdek hoe...

Ontstaan Saron

Saron verleend al sinds 1970 pastorale hulp in verschillende vormen. Ds. De Jong kocht ruim 45 jaar geleden een boerderij en Lees verder...