Feestarrangement

Het Feest Arrangement (FA) geeft de mogelijkheid om op Saron met andere mensen Pasen, Pinksteren, Kerst en Oud- en Nieuw te vieren. Het is een gezellige tijd waarbij er niet zozeer aandacht is voor herstel van psychosociale problematiek, maar de focus ligt op het vieren van de feestdagen en samenzijn. Er wordt een gevarieerd programma samengesteld dat iedere keer anders is. Vaak zijn er één of meer diensten met zang en een preek, maar ook bezoekjes aan bijvoorbeeld een kerstmarkt of een kampvuuravond kunnen op het programma staan. Om de een of meer feesten op Saron te vieren hoef je niet al cliënt te zijn. Wel gaan we uit van volledige zelfredzaamheid en dat er geen sprake is van psychosociale problematiek, waar je hulp bij nodig hebt.

Termijn

Feestarrangementen duren over het algemeen vier dagen en beginnen de avond voor de betreffende feestdagen met een gezamenlijk diner.

Meld je nu aan en vier het feest op Saron mee

Wil je je aanmelden voor een van de feestarrangementen? Bel dan naar Saron (0541-353505) en geeft bij de receptie aan tijdens welk feest je mee wilt vieren. De receptie zal enkele gegevens van je vragen en een kamer reserveren voor de periode die je wilt komen. Het is ook mogelijk een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kosten

Op de tarievenlijst is te zien wat dit arrangement kost. De zorgverzekeraar vergoedt dit arrangement niet.

Steun Saron en bezoek de website van Vrienden van Saron. 

logo-vriendenvansaron

Keurmerk christelijke zorg small

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pastoraal Centrum Saron
captcha 

Hulp nodig?

U ziet het even niet meer zitten. Uw werk of gezin worden u teveel en u bent naarstig op zoek naar rust. Saron kan hulp bieden. Ontdek hoe...

Ontstaan Saron

Saron verleend al sinds 1970 pastorale hulp in verschillende vormen. Ds. De Jong kocht ruim 45 jaar geleden een boerderij en Lees verder...