Dagbesteding

dagbestedingOp Pastoraal Centrum Saron zijn er verschillende vormen van dagbesteding mogelijk. Dit is zowel voor mensen die op het terrein van het centrum verblijven als voor mensen die van buitenaf komen. 

De dagbesteding vind plaats op het terrein van het Pastoraal Centrum Saron en wordt aangeboden per dagdeel: 's morgens van 09:00 - 12:00 uur en 's middags van 13:30 - 17:00 uur.

In de volgende teams is het mogelijk dagbesteding op Pastoraal Centrum Saron te ontvangen:

  • onderhoud (praktische werkzaamheden)
  • tuinen
  • dierverzorging
  • huishouding (schoonmaak en dergelijke)
  • linnenkamer (was- en strijkwerk)
  • receptiewerkzaamheden
  • administratieve werkzaamheden
  • winkel van Saron

Voor elk team is er een aanspreekpunt vanuit de medewerkers van het Pastoraal Centrum Saron, die verantwoordelijk is voor de betreffende discipline. Je kunt dus altijd bij deze persoon terecht met vragen, voor overleg, enzovoorts. Voordat je begint aan dagbesteding kijken we wat precies je doelen zijn en waar je aan wilt werken. Daarna kijken we hoe we er voor kunnen zorgen dat jij je doelen gaat halen! De dagbesteding wordt altijd in overleg ingeroosterd, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jouw wensen en mogelijkheden.

Heb je interesse en wil je meer weten of zelf ook dagbesteding op Saron gaan doen? Bel ons via 0541-353505 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steun Saron en bezoek de website van Vrienden van Saron. 

logo-vriendenvansaron

Keurmerk christelijke zorg small

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pastoraal Centrum Saron
captcha 

Hulp nodig?

U ziet het even niet meer zitten. Uw werk of gezin worden u teveel en u bent naarstig op zoek naar rust. Saron kan hulp bieden. Ontdek hoe...

Ontstaan Saron

Saron verleend al sinds 1970 pastorale hulp in verschillende vormen. Ds. De Jong kocht ruim 45 jaar geleden een boerderij en Lees verder...